perjantai 29. elokuuta 2008

Mummo aamutakissaan


Mummo kokeili Lissun tekemää aamutakkia,ja hyvin sopii mummon tyyliin :) Kassista löytyi ihana parfyymi,jota saattaa iltapesun jälkeen suihkauttaa korvan taakse.Vielä ET-lehti kainaloon ja sänkyyn lueskelemaan... (lieneekö joku lehtimyyjä soitellut mummollekin...)
Kuvassa myös ihana ruusukuva,josta tulee olohuoneeseen taulu,mummo on niin mieltynyt siihen.Nämä ihanuudet sain siis Lissulta.Kangas taustalla on SITÄ ikean ihanaa raitakangasta ;)

keskiviikko 27. elokuuta 2008

Nukkispostia Lissulta :)


Lissulta sain "vaihtokauppana" aivan ihanaa postia :P kiitos!
Kirjeessä oli tildamapaperiin pakattuna ihana vaaleanpunainen aamutakki ruusulla,sekä pienen pieniä printtejä!ihanaa.... tässä aamutakki on nukkeneidin yllä,hiukan reilu,mutta mummollehan tuo takki kyllä menee,se on selvä.

lauantai 23. elokuuta 2008

Nukkekotikerhossa



Tänään kerhossa siis tein tuon ristipisto/kirjailutilkun.Ajattelin ensin tyynyä,mutta pitkulaisen muotonsa takia se taitaa päätyä sittenkin tauluksi.Nimikirjaimet tai vuosiluku saattaa ilmestyä alareunaan.Toisessa kuvassa on Anjan mulle tekemä ihastuttava päivänvarjo,KIITOS!Sekä HoO:n tekemät VIHREÄT vaihtarit.KIITOS myös niistä.Patalappuja aina kaivataan,varsinkin mummolan keittiössä johon on vasta muurattu leivinuuni ;)

Nukkiskerho


Tänään tapasimme "Meän tyärten"kerhon kesken ja teimme miniristipistoja ja koristeompeluksia.
Itse tein pienen tyynynpäällisen,saa nähdä mihin se sijoittuu.Mielessä olisi tehdä pyyhepeite sekä huoneentaulu mummola Kesäpäivään.
Koitan kuvata tyynyliinaani...

tiistai 19. elokuuta 2008

Mummolan keittiö



Mummolan keittiöön muurattiin eilen muuri.Elmeri kunnostautui siis vihdoinkin tässä asiassa ;)
Mummolla on puuhella ja leivinuuni,pääsee leipiä paistelemaan.Hellaosaston kohdalla lattia on kiveä.Tästä puuttuu vielä kaikki yksityiskohdat,kuten luukut,rivat,levyt,hormit.....yms.Mutta siitä se lähtee.Mallasin ensin tuonne toiselle puolen keittiötä,mutta ei sopinut,joten siirsin koko jutun toiseen reunaan.Tää on semmonen "kompakti hellapakkaus" :D

maanantai 11. elokuuta 2008

Nukke-neiti


Keksin tässä joku päivä sitten,että silloin toosi kauan aikaa sitten joskus ylä-asteen luokkaretkellä käydessäni Kiseleffin talossa,ostin myös tämän nuken.tuumasta toimeen ja etsimään ja löytyihän se,valokuvalaatikosta komeron perukoilta!!sillä samalla reissulla ostin myös Reutterin koristelautasen,joka oli ihme kyllä sekin tallella..
en kyllä tiedä mitä tällä nukella teen...se ei pysy pystyssä,jalat on veltot ja tosi pienet kengät.käsissä on rautalankaa,kun taipuu.

sunnuntai 10. elokuuta 2008

Keittiön puuhellan malli hakusessa


Ja sitä miettiessäni tein mielikuva-vierailuja unelmakeittiöihin.Toisin sanoen tutkailin esim.Melukylän keittiöitä, Mauri Kunnaksen Koiramäki ym kirjojen kuvituksia joissa näkyy erilaisia helloja,uuneja ym.Tässä on taas yksi vaihtoehto...

lauantai 9. elokuuta 2008

Kiinalainen juttu


Nyt on molemmissa blogeissa joku "kiinalainen" :D
Tänne saapui jo viikolla tämä kiinalainen rouva/neiti,josta taitaa tulla keittäjätär tai lastenhoitaja....mutta mihin,sitä en vielä kerro ;)
Kunhan nyt ensin löytäisi kimononsa,jonka näyttää hukanneen....

keskiviikko 6. elokuuta 2008

Mummo tunnelmoi




Tässä on takkaan sytytetty tuli,koska syksy alkaa vääjäämättä lähestyä.Mummo istahtaa hetkeksi ja lukaisee lehteä,ottaa kutimensa esille ja miettii,pitäisikö käydä hakemassa hartiahuivi yläkerrasta....
(ihanat kankaat PeeKaasta :)

Olohuoneen uusi ilme!


Tältä näyttää olohuoneen seinät nyt!Tapettikauppanamme toimi jälleen mainio PeeKaa :))
Tämä oli vähintäänkin nopea tapetointi...olin hiukan malttamaton.Mutta kannatti,lopputulos on tosi hyvä.Ja tulihan sitä kukkakuosiakin taas,mutta kokonaisuus on silti rauhallinen,valoisa ja hiukka vanhahtava.Täsät puuttuu vielä listat ja muuri uunin takaa.Eli seuraavaksi listoitusta ja muurin muurailua.

tiistai 5. elokuuta 2008

Kalareissulla


Elmeri luikki salaa kalareissulle,remontin kesken.
Tullessaan veneelle,hän huomasi penkin alla oudon nahkalaukun.Vaikka Elmeri kuinka mietti,ei hän millään keksinyt,kenen se voisi olla.Mieleen tuli vain kuuralehdon nimismies,joka taisi viime reissulla olla kaverina.Varovasti Elmeri kurkisti laukkuun ja näki siellä ison avaimen...silloin hän oli melkeinpä varma.Noin iso avain täytyy olla isoon taloon....

maanantai 4. elokuuta 2008

Elmeri haaveilee


Tässä taas aamuhämärissä ollaan mietiskelemässä ja tutkiskelemassa karttoja.Elmerillä kävi tuuri,kirpputorilta löytyi kunnon karttapallo,josta voi tutkia maailman meriä ja seurata vanhoja laivareittejä.

sunnuntai 3. elokuuta 2008

WANTED:NUKKEKODIN NUKKEJA!


Tällä hetkellä kaipaan jotain muita kuin euromini-nukkeja.
Tämän ilmoituksen laitoin siksi,että tarjoudun ostamaan nukkekodin nukkeja,jos jollakin on tarjota ylimääräisiä tai muuten vaan pois jaloista joutavia nukkeja.
Saa tarjota Taru Astikaisen nukkeja,tai sitten jotain muita.Hakusessa on lapsinukkeja, sekä vanhemmat lapsille, ja ehkä muitakin,kuka tietää.

lauantai 2. elokuuta 2008

Kesäpäivä


Mummolan mökki sai ainakin toistaiseksi nimekseen "Kesäpäivä".Pelkkä mummon kamari ei oikein sopinut viralliseksi nimeksi,kun talossa on muutakin kuin mummon kamari,löytyy myös Elmeri-vaari ja tyttärentytär Lydia.
Kesäpäivä -nimi liittyy olennaisesti tämän talon esikuvaan,joka sijaitsee Kangasalla,joten...jälleen kerran Kesäpäivä Kangasalla... :)
Lydia-tyttö kyllä muuttaa aikanaa takaisin kotiinsa,kunhan vanhemmat palaavat kotiin.Siihen asti on tyttönen mummon ja vaarin hoivissa kuin lintuemon siiven alla :) Sillä sitähän kesäpäivät mummolassa ovat.

Kaapin maalausta osa 2


Tältä se nyt näyttää.Maalasin kukkia ja kiemuroita hyvin harkiten,ettei tule sillisalaattia.Katotaan nyt,kelpaako tuo mummolan keittiöön vai pitääkö sekaan laittaa vielä sinisiä kukkia.

Kaapin maalausta


Maalasin tämän eurominin kulmakaapin.Alla on valkoinen askartelumaali.Tämä on oikeastaan ensimmäinen kappale omia maalauksia...