lauantai 10. toukokuuta 2008

Mineily vie mennessään


Voi hyvät hyttyset tätäkin harrastusta!
Koiran kanssa lenkkeillessä katselen tien vieren roskia "sillä silmällä".Ajattelen nähdessäni jätskitikkuja maassa,"no,siinä oli nyt niitä rukin lapoja"ja mehupillejä "tuostahan saisi sen osan puuhellaan" jne.
Keittiön kaapissa on hammastikkuja,jos niihin pujottelisi helmiä.....
Kaikenlaista miniä koko ajan mielessä.
Tänään tein verhot kahteen huoneeseen,lattian keittiöön,listat keittiöön,pönttöuuniin luukun ja muut tilpehöörit.Omelurasia kesken,odottaa liiman kuivumista.Pienet "metalliset" mitakupit samoin vaiheessa.Mitähän vielä!Talo on ihana,mutta tuntuu liian pieneltä.....ei sinne millään sovi kaikki ihana mitä tahtoisi.

12 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Voi ei! Mulla pääsee kohta itku. Sie saat niin paljon aikaseksi! :) Mulla vaan talo tönöttää eteisen kaapissa yksin ankeana ja pimeässä - kukaan ei sitä muista...

Totta puhuen en ole varmaan viime viikkoina vissin tehnyt mini-juttuja muuta kuin nuo kerhossamme tehdyt... :/ Voi surkeus. Ehkäpä tämä tästä taas, kun vain saisin aloitettua taas talon kunnostuksen.

Ja aiempaan kysymykseesi vastaus: Ei ole hengari-ohjetta ei. Ihan omasta pienestä päästä sen väänsin ;) Ja tosiaan - ihan hirmuhelppoahan se ei ole...

Heli kirjoitti...

Merja, täällä mennään aivan samaa rataa eli mitähän miniä tästä vois tehdä ajattelen, kun näen kauniita kankaita, nauhoja, puupalikoita, risuja pihalla...heh, hyvää aivovoimistelua:)Mutta mulla on vielä se ongelma, että talo pitäisi saada;)
Tuosta hengarista, niin voi olla, että paksummasta rautalangasta voisi olla helpompi tehdä. Itse olen väännellyt kuparilangasta. Voin tuoda sulle pätkän, kun nähdään.

Merja kirjoitti...

Hih,no hyvä että meitä on muitakin hassuja!Liikeniskö sulla Hoo aikaa ens viikolla tulla opastaan mulle henkarin vääntelyä...?mulla on ihan sitä perusrautalankaa,mitä askarteluun myydään löytiskässä.(="ylimäärä-kauppa" meidän lasten kielellä)Ja haluaisin kyllä mielellään nähdä myös talosi "livenä".
Kiitos,Heli,jos viitsit,se on varmasti sievempää kuin mun lanka ;)

HoO kirjoitti...

Kyllähän mulla aikaa piisaa ;) Vaikka en mie nyt tiä osaanko niitä hengareita niin itsekään tehdä... Mutta jonkinlaisia kuitenkin. Samasta LöytöMarketin rautalangasta mieki olen nuita tehnyt - varmaan jokin toinen lanka voisi tietysti olla parempaa.

Meillehän tietysti olet tervetullut, mutta voimme me Liljan kanssa myös tulla päivällä teillä käymään - jos vaikka sattuisi hyvä ilma vaunuilulle! :)

Merja kirjoitti...

Laitanpa sulle sähkäriä....

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta näyttää jo talosi. Äkkiä tää aika hurahtanut ku en oo ehtiny ilmeisesti vilkuilla sun blogia. Ootkos blogilistalla ollenkaan? Ainakaan päivityksiä ei tule, joita mulla on tapana seurata... tai sitte en oo hakenu sun blogia suosikkeihini? Pitää tarkistaa asia!
Paljonpa oot saanu aikaiseksi!Ja niin hienon näköistä tulee mummolaasi!
Joo, sama meininki mulla, tienvarret tyhjenee roskista: viimeksi löysin lenkillä ollessa perjantaina aivan ihania ilotulitusraketin päitä, jotka on ihan just sopivia isoiksi pulloiksi. Nehän tuli sit tehtyä tietenki kauppaan :)
Vielä ku löytäs jotain tynnyrin tapaisia... heh! Kelloa yritän myös ettiä, mut kirppari on kai kaluttu tyhjäksi?Kommentoiks muuten merjuska-nimellä?

anja kirjoitti...

no mihis se nimi katos tuosta...???? siis se olin mä...

Merja kirjoitti...

hih,anonyymi anja...jotenkin tekstistä arvelin että olit sä,ja viimestään kaupan ja pullojen kohdalla ;))
en ole blogilistalla varmaan,pitäis hankkiutua sinne.

Merja kirjoitti...

Niin ja juu kommentoin myös merjuskana,koska tildafoorumilla se on nimimerkkini :)
kiitosta kehuista.
mä löysin muuten kellarista korkin tms joka näyttäis gramofonilta,mutta onkohan se liian iso....

HoO kirjoitti...

No mieti vaikka sitä minun gramofonia - näit sen varmaan Anjalla. Se on aika kookas mielestäni, mutta kuitenkin 1:12.

Miten muuten tuo kauppa Vitriini? Niillä ei ilmeisesti ole nettikauppaa? Vai? Minkä hintatason kauppa? Hintoja en löytänyt. Siellä oli nimittäin monia aivan ihania nukkisjuttua! :)

Lotte kirjoitti...

Voi, tuo teksti kuulosti niin tutulta! Tämä harrastus saa välillä tekemään ihan hulluja juttuja ;o)

Ihana talo sulle tulossa!

Merja kirjoitti...

Kiitos kiitos!
juu,vitriinin hintataso on musta ihan kohtuullinen,samaa luokkaa suht kuin esim.euro mini.ei ainakaan toistaiseksi myy netissä,mutta voin ottaa pikkutilauksia vastaan,kun menen käymään ;)