maanantai 11. elokuuta 2008

Nukke-neiti


Keksin tässä joku päivä sitten,että silloin toosi kauan aikaa sitten joskus ylä-asteen luokkaretkellä käydessäni Kiseleffin talossa,ostin myös tämän nuken.tuumasta toimeen ja etsimään ja löytyihän se,valokuvalaatikosta komeron perukoilta!!sillä samalla reissulla ostin myös Reutterin koristelautasen,joka oli ihme kyllä sekin tallella..
en kyllä tiedä mitä tällä nukella teen...se ei pysy pystyssä,jalat on veltot ja tosi pienet kengät.käsissä on rautalankaa,kun taipuu.

5 kommenttia:

Auliina kirjoitti...

Oiii ihana nukke!! Kokeile saatko siltä mitenkään purettua niitä jalkoja ja mallaa sille uudet. Jospa sen sitten saisi seisovilleen..

Merja kirjoitti...

joo,pakko tuolle on laittaa kunnon jalat ja varmaan "peruukki",en tykkää nukeista ilman tukkaa :)

anja kirjoitti...

Hieno nukke! Ajattelin jo, että Lydian äiti olisi saapunut, mutta onko sittenkään...??
Muuten, päivänvarjo on nyt työn alla, joten kai siitä valmiskin joskus tulee :) Piipunrasseista voi tehdä jalat, ja jos liimaa pahvia jalkapohjiin ja ehkä jotku uudet kengäntekeleeet ympärille, jos jalkapöydät on liian hennot seisomista ajatellen..

Niin ja hieno uusi sivupohja :D

HoO kirjoitti...

Sivupohjasi on kaunis! Onneksi minusta oli apua.. :D

Kokeile noita edellisiä ohjeita, niin saataisiin neiti seisomaan! ;)

Merja kirjoitti...

joo...uskon,että se on Lydian täti...täytyy yrittää jalkasysteemiä vahvistaa.sääli noita kenkiä,ne on kauniit mutta ihan hempulat ja liika pienet mun mielestä.(vielä pienemmät kuin nimismiehen ja Elmerin)