lauantai 29. marraskuuta 2008

Vieraissa Amandan luonaMartta-mummolla oli joulutalkoot Kuuralehdon http://anjanneli.vuodatus.net/ Amandan kanssa.Kaikenlaista herkkua saatiin aikaan ja onneksi Calle saapui ajoissa paikalle auttamaan herkkujen säilömisessä.

3 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Teillä on varmasti ollut niiiin mukavaa :) Olisitko kotosalla joku päivä ens viikolla, jos tulisin käymään katsomassa Aurinkoista...tai siis Nukkekoti Kesäpäivää? Siksi Aurinkoista, kun mietin sitä yhtenä vaihtoehtona Liljan oravien perheelle :)

anja kirjoitti...

Kiva, kun nyt voitkin pistää näytille Mummostasi näin selkeän kuvan. Mummosi on niin kaunis. Arvaa, kuka maalasi täällä ja mitä... ei suinkaan maalari maalannut taloa, vaan suutari uusi hieman kenkiä eräälle... Siis aivan ihastuttavat kengät sai eräs lapsosista meillä myös :D
Luulin soneran pätkivän taas yhteyksiä, mut oliki johto irti koko päivän... oli sit aikaa vaikka mihin näpr'äilyyn, ja päiväuniin myös ;)

Merja kirjoitti...

hih...vai johdot irti.
Hoo,Kyllähän mä oon kotosalla,laittele tekstaria.Kesäpäivä sijaistee "ei niin kaunisssa" kellarissa,mutta olethan siellä jo kerran aiemminkin käynyt...Aurinkoinen vois olla hyvä vaihtoehto oraville.ellei sitten se halpahallin talo kiinnosta?
JA Anjalle kiitos kuvista,mummot on kauniita ;))
Meillä kyllä maalari maalasi taloa,Elmeri siis,kun tein kuistiin lisäsiiven ;)