keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Nukkekotipiirissä tehtyäEilisessä Meän tyärten tapaamisessa tehtiin rahi,ehtivämmät sai aikaa kaksikin,mulla meni aikaa että sain tämän yhden jotakuinkin suoraan vai pitäiskö sanoa vähemmän vinoon ;) jos omistaisin erikeeperiä,olisi tekeminen helpottunut.Mutta pihinä ajattelin käyttää loppuun vanhan askarteluliiman ennenkuin ostan uutta.Joten tyhmästä päästä kärsii ja niin edelleen.Rahi tuli tehtyä ja se sai tyynykseen tildakangasta ja pumpulia,reunoilleen vaaleanpunaista pitsiä.Sävyiltään se oli niin hempeä,että päätyi Villa Lumouksen kylpyhuoneeseen.Kasvio tuli tehtyä jo edellisellä kerhokerralla.Toisessa kuvassa näkyy lemmikki-vaihtarit,joista hirmuinen pupu koppeineen on mun väkertämä ja suloinen koira korissa taas päätyi minulle Tellulta,kiitos siitä ihan hirmu paljon!Koira ruokineen päätyi Villa Lumoukseen myös :) Kilpikonna on Anjan swap joka meni Tellulle ja Anja-parka sai taas meikäläisen swapin.Tämmöstä tällä kertaa :)

2 kommenttia:

anja kirjoitti...

Aro-pupu oli todella suloinen ja löytää paikkansa kyllä jostain. Luokkaan yritin sitä tunkea, mutta siellä pitäs järjestää ensin hieman, että noin kookas pupu asuinkoppinsa kanssa mahtuisi sinne kunnolla, ja vielä näkyi, kuka siellä kopissa asustaa. Hieno se on ja monet kiitokset siitä ja kaikista tykötarpeista, joita paketin mukana saapui. Äh, oisit lainannu multa erikeeperiä!! En ite huomannu ollenkaan, jos liimaus ei sulla sen vuoksi onnistunut. En hoksannu tarjota omasta pullosta :( Aarrearkun loppusilaus on viittä vaille valmis. Sano äidilles kiitokset hienosta arkusta. Ei saa sitä enää takas ;)

Merja kirjoitti...

hih,no kiitosta vaan.saapa nähdä,saatko taas ens kerralla mun swapin :D kerron äitille,saa kurkkia sun blogiin sitten sitä arkkua kun se aikanaan näkyy.
kyllä tuosta rahista aivan mukiin menevä tuli.