perjantai 16. lokakuuta 2009

Keittokirjakerho


Tällä viikolla kerhoiltiin kirjojen merkeissä.Askarreltiin keittokirjoja ja vaihdettiin makuuhuone-swap.En taaskaan muistanut kuvata omaani,tein peiton ja tyynyn sekä taulun ja laitoin mukaan enkelikoristeen.Sen sai Leena.Itse sain Hannelen paketin,jossa oli suloinen kudottu päiväpeite sekä Hannelen lapsenlapsen askarelema päiväkirja ja peitto :) Kiitos niistä,ne löytävät tiensä Villa Lumoukseen,jossa ei vielä päiväpeittoa olekaan.
Toinen askartelemani keittokirja on hukassa,mutta sanotaan,että löytäjä saa pitää.Rehellinen löytäjä,kuten "Onnelissa ja Annelissa".Keittokirja oli hauska tehdä,sitä pitää vaan vielä vähän "sotkea" ;)

3 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Wau! Upean päiväpeiton sait :)

anja kirjoitti...

tuo päiväpeite on todella suloisen pehmeän näköinen ja olihan se käsin kokeillessakin pehmeä. eips löytyny mun pussista ylimääräistä kirjaa, tuo oma 1 kpl vaan. en ollu ehtiny pussia ees tyhjentää, mut nyt kurkistin sinne. hoh hoijaa tätä siivoushommaa ...

minimami kirjoitti...

Tuo päiväpeitto on kyllä kaunis! Minulla on sinun joulukalenterin luukut valmiina, laitatko sähköpostia mirelkorhonen @ gmail.com ( ilman välilyöntejä) niin vaihdetaan osoitteita.