keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Nukkekotinäyttely 2011


Viime viikolla jo käytiin pystyttämässä näyttelyä kirjaston aulaan.Taloja on tällä kertaa vain kaksi,vai pitäisikö sanoa yksi,sillä tuo meikäläisen mökkerö on aika hökkeli verrattuna "naapuriinsa" Helin samanlaiseen taloon.Vitriineitä oli hankala kuvata lasin läpi,mutta toisessa isossa on HoOn asetelmia sekä alemmilla hyllyillä kerhoaskarteluja,todella taidokkaita sellaisia! Keskellä ylähäältäpäin katsottavassa vitriinissä on myös kerhoaskarteluja.Ja sitten kirjaston pihamaalla seistä tönöttää orpona etuseinä talosta,se ei siis sopinut mukaan :))
(kuvia ei näköjään pysty suurentamaan,sillä nappasin ne picasasta,läppärissä ei ole bluetoothia.no mutta kerhon blogissa on parempia kuvia!)

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Piti munkin laittaa yks kuva blogiin muistoksi näyttestä:) Lasin läpi kuvaaminen oli kyllä tosi haastavaa. Älä vähättele Kesäpäivää, sinun talosi kun oli aivan valmis:)

Piikko kirjoitti...

Hienolta näyttävät, molemmat talot!
Terkkuja, piikko

Tuikku kirjoitti...

Hei, jos joulukalenterivaihtoa haluat, niin minulla on vielä luukkuja vapaana (esim. 2-4). Olen osallistunut muiden kalentereihin, enkä laittanut omaa esille. Vapaita luukkuja näyttäisi olevan vielä Niina`s miniworldissä, www.pumpuliinanminit.blogspot.com. Kyllä kai joku vielä laittaa tässä syksyn mittaan kalenterin.

Tuikku kirjoitti...

Toisenkin joulukalenterin löysin. www.isosohva.vuodatus.net.