maanantai 11. kesäkuuta 2012

Torikoju

Toukokuiseen aikaan oli Meän tyärten porukalla taas nukkekotinäyttely kirjastolla.Aiheena tai yhteisenä teemana oli torikatu,keväästä jouluun.Itse edustin kevättä, eli Martta-mummon siskon kevätkoju oli näyttelyn kadun ensimmäisenä.Kojussa on munkkirinkilöitä ja vappuhuiskuja sekä jotakin sekalaista tavaraa,liittyen pääsiäiseen tai yleisesti kevääseen. Aikapula on vaivannut edelleen nukkekotiharrastamista ja oikeastaan mitään ei ole tapahtunut häpeällisen pitkään aikaan yhdessäkään nukketalossa. Tässä kuitenkin Martta siskonsa sekä satunnaisten sukulaisplikkojen kanssa miettii,että olisko aika laittaa kämppä remonttiin?!

6 kommenttia:

Anja kirjoitti...

No eipä näkynyt sun torikojua kyllä yhteiskuvissa :( Ai, remppaako siellä mietitään ;) No, se on ainakin meillä aina meneillään! Mutta talot valmistuu pikkuhiljaa joka tapauksessa ja loppu tarinalle on nyt selvinnyt!! Jännityksellä odotan remonttikuvien päivityksiä!

Merja kirjoitti...

no joo,eipä tätä ihan kaikille kai näytettykään ;)) mutta tässä se nyt on,koko surkeudessaan :D
mulla tekis mieli pistää koko mummola matalaksi,mutta tyttö vastustaa sitä...saa nähdä,kuinka käy.

Kikka kirjoitti...

Hei.
Ihan vaan kommenttina: Ainakin minun blogissa Merja sinun koju aloittaa koko kuvasarjan. :)

Teillä voidaan jo ajatella remppaa (aika makeeta) - minulla ei ole vielä eka versiokaan valmis :)

Merja kirjoitti...

Kikka:mulla on niin vähän aikaa ollut tänä keväänä nk-harrastukselle,etten ole valitettavasti edes kaikkien blogeja katsella :( pitää korjata asia ja ryhdistäytyä nyt kesälomalla!

Anja kirjoitti...

Kiitos vierailustasi! On pitänyt käydä jo aikoja sitten toivottamassa Kesäpäiväänkin hyvää juhannusta, mutta toivotetaan nyt sitten oikein rattoisaa tulevaa heinäkuuta :D
Torikuja on ihanan veikeä!

Heli kirjoitti...

Täälläkin on Merja sinun keväinen kojusi koko komeudessaan kerhomme blogissa :)
http://tornionnukkekotiharrastajat.blogspot.fi/2012/06/nayttelykuvia-osa-i.html